دانه ي هل تقویت کننده معده و ضد نفخ است. مصرف دانه هاي هل ضمن آنکه به هضم و گوارش بهتر غذا در معده کمک می کند، در درمان سوء هاضمه و تهوع صبحگاهي نقش موثري دارد. نوشيدن اين چاي  به دليل عطرخوش و مطبوع هل نشاط بخش است و به بهبود روحیه و بازیابی انرژی و توان از دست رفته کمک می کند.

احتياط مصرف: افراد مبتلا به سنگ كيسه ي صفرا و مشكلات صفراوي با نظر و مشورت پزشك مصرف نمايند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *