نام علمی :      Ranunculus arvensis L. (ranun culaceae)

مشخصات گیاه شناسی :

آلاله گیاهی علفی و یکساله است. ارتفاع آن به ۳۰ سانتی متر میرسد.

کاسبر گ ها به رنگ زرد مایل به سبز و کوتاهتر از گلبرگها هستند. گلبرگها به رنگ زرد لیمویی و دارای غدد مولد شهد می باشند.

میوه آن فندق واجد خارهای سخت با لبه ی برجسته است.

 

خواص دارویی و کاربرد :

در تجزیه گیاه توسط محققی به نام زچر مقداری آنمونین گزارش شده است.

از له شده گیاه به صورت استعمال خارجی در محل پاشنه پا جهت کاهش اثرات سیاتیک مزمن استفاده می شود. خاصیت تب بر داشته در بیماری آسم و نقرس مورد استفاده دارد.

 

زیستگاه :

آلاله در زیستگاه های مرطوب از جمله در امتداد بند دره در جنوب بیرجند ، زهان و افلین ، قائن ، النگ مرغ گزیک و ارتفاعات شاسکوه قائن مشاهده می شود.

نمونه برداشت شده از منطقه حفاظت شده آرک ، طول جغرافیایی (۵۸-۴۱)، عرض جغرافیایی ۳۳ و ارتفاع از سطح دریا ۱۶۱۹ متر می باشد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *